HONDEN
Om alle dieren zo gezond mogelijk te kunnen houden, spreekt het vanzelf dat inentingen verplicht zijn. De honden dienen ingeŽnt te zijn tegen hondenziekte en Parvo (niet langer dan 2 jaar geleden) en tegen Weil (niet langer dan 1 jaar geleden).

De honden die in ons pension komen dienen daarnaast ook 14 dagen van tevoren ingeŽnt te zijn tegen kennelhoest. Mocht uw hond nog geen inentingshistorie hebben, dan moet de enting worden herhaald met een tussenpauze van 2 ŗ 3 weken. Voor meer informatie hierover, kunt u bij uw eigen dierenarts terecht.

KATTEN
De katten dienen ingeŽnt te zijn tegen kattenziekte (1x per 2 jaar) en niesziekte (niet ouder dan 1 jaar). Mocht uw kat nog geen inentingshistorie hebben, dan moet de enting worden herhaald met een tussenpauze van 2 ŗ 3 weken. Voor meer informatie hierover, kunt u bij uw eigen dierenarts terecht.

ENTINGENBOEKJE
In verband met de incubatietijd van de inenting moet uw huisdier minimaal 14 dagen voor aankomst in het dierenpension geŽnt zijn. Indien de entingen niet in orde zijn, kan uw dier niet komen logeren! Wij zijn wettelijk verplicht om alleen dieren op te nemen, die in het bezit zijn van de geldige inentingen. Gedurende het gehele verblijf van uw hond/kat moeten wij de entingsboekjes bewaren en deze bij evt. controle voorleggen.

Bij twijfel is het raadzaam uw dierenarts te raadplegen.
INENTINGEN
Dierenpension
SCHOUWEN-DUIVELAND
Turelureweg 8
4321 TM  Kerkwerve
T  0111-69 13 20
T  06-23513518


HOME HONDEN KATTEN INENTINGEN BELANGRIJK ROUTE TARIEVEN RESERVERINGSINFO RESERVEER ONLINE
Dierenpension
SCHOUWEN-DUIVELAND
Turelureweg 8
4321 TM  Kerkwerve
T  0111-69 13 20
T  06-23513518