Voeding
De dagelijkse voeding voor uw huisdier is in de prijs inbegrepen. De honden krijgen Happy Dog: en kwaliteitsvoer zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en tevens zonder soja. De katten krijgen Happy Cat eventueel aangevuld met blikvoeding.

Indien uw huisdier speciaal voer krijgt, moet u deze zelf meenemen. U krijgt echter geen korting op het reguliere tarief. Het is tevens mogelijk om uw hond vers vlees te geven. Dit kunt u zelf meebrengen, of wij kunnen het voor u verzorgen. Wanneer wij het voor u verzorgen, wordt dit achteraf bij u in rekening gebracht. 

Medicijnen
Mocht uw huisdier medicijnen gebruiken, verzorgen wij graag de toediening hiervan. Het is wel belangrijk dat u de originele verpakking meegeeft, met een duidelijke vermelding van: uw naam, naam van het huisdier en de dosering. Er geldt een toeslag voor medicijngebruik (zie tarieven).

Vlooien
Het is verplicht uw huisdier 4 dagen voor zijn/haar verblijf een anti-vlooienpipet toe te dienen en te ontwormen. Mocht het toch gebeuren dat uw huisdier vlooien heeft, zijn wij genoodzaakt de behandelkosten bij u in rekening te brengen.

Dierenarts
Mocht U huisdier onverwacht ziek worden zullen wij altijd eerst onze eigen dierenarts raadplegen. Uiteraard nemen wij daarna zo spoedig mogelijk contact met u (of de eventuele thuisblijvers) op. De hierdoor ontstane kosten zijn voor uw rekening.

Ongerust
Bent u toch ongerust, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Belangrijk
Voor ons is het belangrijk om op de hoogte te zijn van een aantal zaken, zoals:
- Welk voer uw huisdier gewoonlijk krijgt;
- Of uw huisdier overweg kan met soortgenoten;
- Of uw hond bijzonder hoog kan springen of klimmen;
- Wanneer uw hond evt. loops kan worden;
- Op welk telefoonnummer u, of achterblijvers te bereiken zijn.
BELANGRIJK

HOME HONDEN KATTEN INENTINGEN BELANGRIJK ROUTE TARIEVEN RESERVERINGSINFO RESERVEER ONLINE
Dierenpension
SCHOUWEN-DUIVELAND
Turelureweg 8
4321 TM  Kerkwerve
T  0111-69 13 20
T  06-23513518