Om het verblijf van de honden zo aangenaam mogelijk te maken, proberen wij een speelmaatje te vinden. Dit doen we door in één kennel 2 honden te plaatsen (één reu en één teef), op voorwaarde dat één van beiden geholpen is.

De honden worden minimaal 2 maal per dag uitgelaten op de speelweide. Dit gebeurd in principe met zijn/haar speelmaatje, of anders alleen. Zo kan iedere hond dagelijks heerlijk buiten spelen.

De verblijven
De binnenverblijven zijn 2,5 m. x 2 m. groot en zijn geheel verwarmd. De honden kunnen via een luik naar een overdekt buitenverblijf dat 2,5 m. bij 4 m. groot is. Voor de honden zijn kunststofmanden en een heerlijk warm kleed beschikbaar. 's Avonds gaan de luiken dicht, zodat alle honden de nacht binnen doorbrengen.

U mag uiteraard ook een kleed, bij voorkeur een handdoek of iets dergelijks, voor uw huisdier meebrengen of anders speelgoed en kauwbotten. Wij kunnen niet garanderen dat u de meegebrachte spullen weer (heel) terug krijgt, omdat ze soms meegenomen worden naar de speelweides.

Eten
De honden krijgen twee maal per dag te eten, meer hierover vindt u in het menu onder het kopje 'Belangrijk'. Het toedienen van medicatie is geen probleem, hiervoor wordt echter wel een toeslag berekend, zoals vermeld in de prijslijst. U dient wel duidelijk op de verpakking of via een bijsluiter te vermelden wat de dagelijkse dosering is.
HONDEN

HOME HONDEN KATTEN INENTINGEN BELANGRIJK ROUTE TARIEVEN RESERVERINGSINFO RESERVEER ONLINE
Dierenpension
SCHOUWEN-DUIVELAND
Turelureweg 8
4321 TM  Kerkwerve
T  0111-69 13 20
T  06-23513518